Småbolag-logga
Irisity logo

Irisity AB: Tilldelas Expansionsorder för Flygplatsprojekt

Irisity AB meddelar att man har tilldelats en expansionsorder för ett pågående flygplatsprojekt. Denna order markerar en betydande milstolpe för Irisity och stärker företagets närvaro inom säkerhetssektorn.

Expansionsorder för Flygplatsprojektet

Den nyligen tilldelade expansionsordern gäller ett pågående flygplatsprojekt där Irisitys avancerade säkerhetslösningar kommer att implementeras. Ordern är ett bevis på företagets förmåga att leverera pålitliga och effektiva säkerhetslösningar som möter kundernas krav och behov.

Stärkande av Affärsrelationer

Genom att tilldelas denna expansionsorder fortsätter Irisity att stärka sina affärsrelationer och positionera sig som en pålitlig partner inom säkerhetsbranschen. Bolaget har framstående expertis inom området och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar och tjänster till sina kunder.

Om Irisity AB

Irisity AB är en ledande aktör inom säkerhetsbranschen och erbjuder avancerade lösningar inom intelligent videoanalys och övervakningsteknologi. Bolagets innovativa produkter och tjänster används över hela världen för att skydda människor, egendom och tillgångar. Med en stark närvaro på marknaden och en dedikerad forsknings- och utvecklingsavdelning fortsätter Irisity att driva branschen framåt genom att leverera banbrytande säkerhetslösningar.