Småbolag-logga
NordicLevel logo

Nordic Level Group AB: CorePart ingår Samarbetavtal med RetailTech för Säkerhetslösning

Nordic Level Group AB meddelar att dess dotterbolag CorePart har ingått ett samarbetsavtal med RetailTech för att leverera banbrytande säkerhetslösningar. Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe för Nordic Level Group och stärker dess position som en ledande aktör inom säkerhetsteknik.

Strategiskt Partnerskap för Säkerhetslösningar

Samarbetsavtalet mellan CorePart och RetailTech syftar till att utveckla och leverera innovativa säkerhetslösningar för detaljhandelssektorn. Genom att kombinera CoreParts expertis inom säkerhetsteknik med RetailTechs djupa förståelse för detaljhandelsbranschen kommer de att kunna erbjuda skräddarsydda och effektiva lösningar för att hantera och minimera säkerhetsrisker för butiker och företag inom detaljhandeln.

Det nya samarbetsavtalet fokuserar på att utveckla och implementera banbrytande säkerhetslösningar som använder den senaste tekniken inom branschen. Detta inkluderar användning av avancerade övervakningssystem, digitala lösningar för identifiering och spårning av säkerhetsrisker, samt integrerade plattformar för säkerhetsövervakning och incidenthantering.

Om Nordic Level Group AB

Nordic Level Group AB är en ledande leverantör av säkerhetsteknologi och tjänster med fokus på att skydda företag och organisationer mot olika säkerhetsrisker. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och högkvalitativa produkter strävar Nordic Level Group efter att skapa trygghet och säkerhet för sina kunder. Med en stark närvaro på marknaden och ett dedikerat team av experter är företaget väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång.