Småbolag-logga
Starbreeze logo

Starbreeze AB: Inbjudan till investerarpresentation för Q1

Starbreeze AB meddelade idag att de bjuder in investerare och intressenter till en presentation av deras resultat för första kvartalet 2024. Där kommer bolaget att fokusera på att presentera och diskutera bolagets finansiella resultat och strategiska framsteg under det första kvartalet.

Jürgen Goeldner, tf VD, och Mats Juhl, CFO, kommer att presentera rapporten för det första kvartalet. I anslutning till presentationen finns det möjlighet att ställa frågor, eller ställ dina frågor på förhand via webben här (https://ir.financialhearings.com/starbreeze-q1-report-2024).

Webbsändning
Tid: tisdag, 14 maj, kl. 10.00
Deltagande: För att ansluta till presentationen – klicka här (https://ir.financialhearings.com/starbreeze-q1-report-2024).

Presentationen kommer att äga rum den [Ange datum och tid] och kommer att fokusera på att presentera och diskutera bolagets finansiella resultat och strategiska framsteg under det första kvartalet.

Presentation av Finansiella Resultat

Under presentationen kommer ledningen för Starbreeze att ge en översikt av bolagets finansiella resultat för det första kvartalet 2024. Det förväntas att de kommer att diskutera intäkter, kostnader, samt andra relevanta finansiella nyckeltal som påverkat bolagets prestation under perioden.

Fokus på Strategiska Framsteg

Utöver att presentera finansiella resultat kommer Starbreeze även att diskutera sina strategiska framsteg och affärsinitiativ under det första kvartalet 2024. Detta kan inkludera information om nya produkter, partnerskap, eller andra viktiga händelser som påverkat bolagets verksamhet.

Möjlighet till Frågor och Diskussion

Investerare och intressenter kommer att ha möjlighet att ställa frågor och delta i diskussioner under presentationen. Detta ger en unik möjlighet att få ytterligare insikt i Starbreeze’s verksamhet och framtidsutsikter direkt från bolagets ledning.