Småbolag-logga
Safello logo

Safello Group: Adderar tre nya kryptotillgångar

Safello Group, en ledande aktör inom kryptohandel, fortsätter att diversifiera sitt utbud genom att erbjuda sina användare möjligheten att handla med ytterligare tre kryptovalutor. Inkluderingen av Aave, Fantom och Compound på Safellos plattform ger användarna ökad tillgänglighet och valmöjlighet. Kryptovalutorna finns tillgängliga att handla från och med i dag via safello.com samt i Safellos mobilapplikation för iOS och Android.

Med denna senaste utökning erbjuder Safello nu handel i totalt 19 kryptovalutor, vilket inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC), Algorand (ALGO), Uniswap (UNI), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Cardano (ADA), NEAR Protocol (NEAR), Avalanche (AVAX), The Graph (GRT), Dogecoin (DOGE), Maker (MKR), The Sandbox (SAND), Aave (AAVE), Fantom (FTM) och Compound (COMP).

Denna utökning av handelbara tillgångar stärker Safellos position som en ledande plattform för kryptohandel och erbjuder användarna ännu större möjligheter till diversifiering av sina portföljer.

Denna artikel är endast för informationsändamål och utgör inte finansiell rådgivning. Var noga med att konsultera en professionell finansiell rådgivare innan du fattar några investeringsbeslut.