Småbolag-logga
Maximum Entertainment logo

Maximum Entertainment: Lanserar ”Smalland: Survive the Wilds VR” på Meta Quest

Det svenska företaget Maximum Entertainment AB har meddelat att de idag lanserar sitt nya spel ”Smalland: Survive the Wilds VR” exklusivt på Meta Quest-plattformen. Spelet ger spelarna en unik upplevelse av den öppna världen ”Smalland” genom virtual reality-teknik, där spelarna får utforska, överleva och bygga i en fristående enspelarläge. Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment, uttrycker sin glädje över lanseringen och betonar att spelet är en del av företagets satsning på att leverera kvalitativa spelupplevelser till spelare över hela världen.

I ”Smalland: Survive the Wilds VR” kan spelarna bygga och designa sina egna läger, tämja varelser och tillverka vapen och rustningar för att överleva i den vilda miljön. Spelet, utvecklat och publicerat av Merge Games under Maximum Entertainment AB, finns nu tillgängligt för nedladdning från Meta Quest-butiken.

För mer information om spelet och företaget, inklusive kontaktuppgifter och sociala mediekanaler för uppdateringar, besök Maximum Entertainments webbplats.

Om Maximum Entertainment AB

Maximum Entertainment AB är ett ledande underhållningsföretag som fokuserar på att skapa högkvalitativa spelupplevelser för spelare över hela världen. Med en portfölj av över 300 titlar och ett dedikerat team av professionella inom spelutveckling och publicering strävar företaget efter att leverera banbrytande spel och underhållning till sina kunder. Besök Maximum Entertainment AB:s webbplats för mer information om deras produkter och tjänster.