Småbolag-logga
Enad Global 7

Enad Global 7 bjuder in till Livepresentation av första kvartalets 2024 rapport

Enad Global 7 AB (EG7) hälsar sina aktieägare och intressenter välkomna till en livepresentation med frågestund den 14 maj 2024 kl. 09:00. Presentationen leds av EG7:s tillförordnade VD, Ji Ham, samt vice VD och CFO, Fredrik Rüdén.

För att ansluta till live-presentationen, använd följande länk på utsatt tid: Länk till presentationen

Om EG7
EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har över 470 spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n. Med huvudkontor i Stockholm och cirka 630 anställda världen över strävar EG7 efter att fortsätta leverera högkvalitativa spelupplevelser till spelare över hela världen.