Småbolag-logga
Aixia

Aixia Group: Ny Beställning Inom AI från befintlig Kund till ett värde av 18,5 MSEK

En Framgångsrik Affär

Aixia Group AB (publ) har idag meddelat att de har tagit emot en ny order från en befintlig kund verksam inom mjukvarubranschen med fokus på AI inom Automotive-sektorn. Den nya ordern gäller en omfattande datasäkerhetslösning och är värd initialt 18,5 miljoner kronor. Leveransen av lösningen förväntas ske under andra kvartalet 2024.

Viktigt Förtroende och Tillväxt inom AI

”Vi tackar för förtroendet och konstaterar samtidigt att marknaden verkligen har förstått vikten av att börja investera i AI för att stärka och bibehålla sin konkurrenskraft på marknaden”, säger Mattias Bergkvist, VD för Aixia.

Spotlight-Notering och Framtidsutsikter

Aixia Group AB är noterat på Spotlight och denna nya order stärker deras position inom AI-sektorn och bekräftar deras kompetens inom området. Med en ökande efterfrågan på AI-lösningar inom Automotive-sektorn ser Aixia fram emot att fortsätta leverera innovativa och skräddarsydda lösningar till sina kunder.


Webbplats: www.aixia.se