Småbolag-logga
Jumpgate

Jumpgate AB: Framgång för Tivola Games i Deutscher Computerspielpreis 2024

En Hyllad Utmärkelse

Jumpgate AB har glädjen att meddela att deras spel ”Tivola Games: Cat Rescue Story” har vunnit Deutscher Computerspielpreis 2024 i kategorin ”Bästa Mobilspel”. Detta pris är ett erkännande av den enastående kvalitet och innovation som spelet har att erbjuda.

Tivola Games Tar Hem Priset

”Tivola Games: Cat Rescue Story” är ett mobilspel som har charmat spelare över hela världen med dess engagerande gameplay och hjärtevärmande berättelse. Att vinna Deutscher Computerspielpreis 2024 är en höjdpunkt för både Tivola Games och Jumpgate AB, och det visar på den kompetens och passion som ligger bakom utvecklingen av spelet. Utöver äran utgår en prissumma på 40 000 EUR till vinnaren i kategorin bästa mobilspel.

VD:s Kommentar

”Vi är oerhört stolta över att ”Tivola Games: Cat Rescue Story” har vunnit Deutscher Computerspielpreis 2024 i kategorin ”Bästa Mobilspel”. Det är en fantastisk bedrift för vårt team på Tivola Games och ett bevis på deras hårda arbete och dedikation. Vi vill också tacka våra partners och supportrar för deras fortsatta stöd”, säger Harald Riegler, VD för Jumpgate AB.

Om Jumpgate AB

Jumpgate AB är en oberoende grupp av spelutvecklingsbolag som grundades 2011 och omfattar fem spelstudios. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Jumpgate AB är noterat på Nordic SME och har ett börsvärde på cirka 59 miljoner kronor.

För mer information, besök www.jumpgategames.se.