Småbolag-logga
gamingcorps

Gaming Corps AB: Exklusivt Spelsamarbete med Snoop Dogg och Roobet

Gaming Corps AB (publ) meddelar en spännande nyhet idag. Bolaget har ingått ett exklusivt samarbete med världsartisten och skådespelaren Snoop Dogg samt Roobet Casino för att lansera ett unikt spelprojekt.

Snoop Dogg: En Legendarisk Artist och Skådespelare

Snoop Dogg behöver knappast någon introduktion med tanke på hans långa och framgångsrika karriär inom musikindustrin. Från sin debut på Dr. Dre’s legendariska skiva 1992 till att ha sålt nästan 50 miljoner album världen över, har Snoop Dogg cementerat sin plats som en av de mest inflytelserika artisterna i modern tid. Utöver sin musikaliska karriär har han även gjort sig känd som skådespelare i flera filmer och TV-serier.

Spelet ”Snoop’s High Rollers”: En Hyllning till Snoop Dogg

Spelet, med titeln ”Snoop’s High Rollers”, är en hyllning till Snoop Doggs livsstil och personlighet. Det kommer att innehålla en unik blandning av musik inspirerad av olika skeden av Snoop Doggs karriär, samt spännande spelupplevelser som är handplockade av både Snoop Dogg och Roobet.

Lanseringen av spelet kommer att ske exklusivt på Roobet, där Snoop Dogg är ambassadör, och kommer senare att distribueras globalt genom Gaming Corps nätverk av avtalade leverantörer.

Fokus på Marknadsföring och Expertis från Roobet

En viktig del av detta projekt är marknadsföringen. Roobet har sammansatt ett team av experter inom kändisunderhållning och marknadsföring för att se till att spelet når ut till en bred publik. Detta inkluderar en omfattande marknadsföringskampanj som kommer att rulla ut parallellt med spelets utveckling.

VD:ns ord

Juha Kauppinen, VD för Gaming Corps, uttrycker sin entusiasm för samarbetet och visionen att skapa en spelupplevelse utöver det vanliga. Han påpekar även att detta samarbete inte bara är en engångsföreteelse; diskussioner om fler spelkoncept är redan på gång.

För investerare och allmänheten är detta samarbete en spännande utveckling att följa. Gaming Corps AB är listat på First North Stockholm med ett börsvärde på cirka 99 miljoner kronor. För ytterligare information om detta samarbete och Gaming Corps verksamhet, kontakta Juha Kauppinen, VD, eller ansvarig för investerarrelationer.