Småbolag-logga
Transiro

Transiro Holding AB: Lanserar nytt stöd för bussbranschen

Bakgrund

Transiro Holding är ett teknikbolag som erbjuder digitala lösningar för transport- och logistikbranschen, inklusive information om ankomsttider, fordon i närheten samt hur förarna kan köra mer miljövänliga sträckor. Bolaget har sina rötter i Sverige och är noterat på Nordic SME Sweden inom sektorn för informationsteknik och programvarubranschen.

Det nya linjetrafikstödet från Transiro är en del av bolagets ökande ambitioner att fortsätta vara ledande inom planeringssystem för bussbranschen och att driva expansion inom linjetrafik. Klartext Bussbokning, bolagets flaggskeppsprodukt, är unik genom sin förmåga att hantera både beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik i ett och samma system i kombination med digitala körordrar via en mobilapp.

Officiell Lansering

Den första officiella lanseringen av det nya linjestödet kommer att äga rum den 18-19 april där Transiro kommer att ställa ut på Sveriges Bussföretags mässa i Tylösand. Sveriges Bussföretag är en branschorganisation där merparten av Sveriges bussföretag är medlemmar och där Transiro är medlem.

Ekonomiska Siffror

Bolaget, som för närvarande har ett marknadsvärde på cirka 27 miljoner SEK, har visat positiva siffror i sin senaste rapport.

Slutsats

Med lanseringen av sitt nya linjestöd bekräftar Transiro sin position som marknadsledare inom planeringssystem för bussbranschen. Med ambitionen att fortsätta växa och expandera, är framtiden ljus för Transiro Holding och dess kunder.