Småbolag-logga
Sun4 logo

Sun4Energy: Dotterbolag vinner 5G-avtal värt 20 MSEK

Tammp: Sun4Energys Dotterbolag

Tammp AB är ett dotterbolag till Sun4Energy. Företaget är specialiserat på mobiltäckning och fastighetsnät och har en lång erfarenhet inom området. Sedan starten 2006 har Tammp levererat skräddarsydda mobilnät för kunder över hela Sverige. De erbjuder olika lösningar, inklusive signalförstärkare för förskolor, täckning för kommuner och landsting samt 5G inomhustäckning för stora varuhus och fastigheter.

Genom sitt samarbete med Niutech Group, som skedde i november 2023, blev Tammp en del av Sun4Energy Group. Detta samgående har ytterligare stärkt Sun4Energys position som en ledande aktör inom grön digital infrastruktur.

Tammp Vinner Årsavtal Värt 20 MSEK

Tammp AB har nyligen undertecknat ett förlängningsavtal med en av Sveriges största telekomoperatörer. Avtalet, som är värt ca 20 MSEK, gäller nästa generations 5G mobilnät. Detta är ett betydelsefullt avtal för Tammp och bekräftar deras expertis inom mobiltäckning.

”Vi är stolta över Tammps mångåriga spetskompetens inom mobiltäckning, vilket tillsammans med bolagets kundfokus och bästa möjliga serviceanda ger oss förutsättningar att upprätta och underhålla moderna telekominstallationer på ett effektivt och tryggt sätt”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef för Sun4Energy Group.

Det nya avtalet är en bekräftelse på Tammps förmåga att leverera högkvalitativa lösningar inom mobiltäckning. Företaget har byggt upp ett gott rykte genom att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller varje kunds unika behov.

Henrik Högberg, VD för Tammp AB, uttrycker sin glädje över förtroendet från kunden och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Tammp är redo att fortsätta leverera högkvalitativa mobiltäckningslösningar och bidra till en effektiv och pålitlig kommunikation.

Sun4Energy: Ett Ledande Företag inom Grön Digital Infrastruktur

Sun4Energy är en viktig del av Sun4Energy Group, som bildades genom sammangåendet mellan Sun4Energy och Niutech. Företaget verkar inom den snabbt växande marknaden för grön digital infrastruktur och har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Sun4Energy erbjuder inte bara solcellsanläggningar och elbilsladdare, utan även andra tjänster inom design, projektering, installation och serviceuppdrag inom nätdesign, fibernät, mobiltelefoni, el, energilagring, energioptimering och solenergi. Företaget har tio helägda dotterbolag med verksamhet över hela landet.

Genom att förvärva och förädla olika verksamheter inom den gröna digitala infrastrukturen, har Sun4Energy skapat en bred och diversifierad portfölj av produkter och tjänster. Detta gör företaget till en pålitlig partner för kunder som vill investera i hållbara och effektiva lösningar inom energisektorn.