Småbolag-logga
sarssys-logga

SARSYS-ASFT får stororder på 11 miljoner kronor från Cerema

Inledning

Det svenska företaget SARSYS-ASFT har nyligen fått en genombrottsorder på den europeiska vägmarknaden. Order värd cirka 11 miljoner kronor har beviljats av den franska vägmyndigheten Cerema. Detta är ett betydande steg för SARSYS-ASFT och cementerar deras position som ledande inom trafiksäkerhet på vägar och flygplatser. I detta pressmeddelande kommer vi att utforska detaljerna kring denna framgångsrika affär och dess betydelse för SARSYS-ASFT.

Bakgrund: SARSYS-ASFT

SARSYS-ASFT är ett svenskt företag specialiserat på att utveckla och tillverka system för trafiksäkerhet på vägar och flygplatser. Genom att samla in data med hjälp av deras egenutvecklade hårdvara och bearbeta den med mjukvara, erbjuder de beslutstöd och visualisering för olika intressenter. Företaget har tre huvudsakliga affärsområden: friktion, väderinformation och beslutstöd. SARSYS-ASFT har en stark internationell närvaro med kunder på samtliga kontinenter och har sitt huvudkontor i Köpingebro.

Cerema: En viktig partner

Cerema, även känt som Centre for Studies and Expertise on Risks, the Environment, Mobility and Urban Planning, är en framstående fransk offentlig byrå som ansvarar för att utveckla offentlig expertis inom stadsplanering, regional sammanhållning samt ekologisk och energiomställning för motståndskraft och klimatneutrala städer och regioner. Att få en order från Cerema är en stor framgång för SARSYS-ASFT och bekräftar deras kvalitet och expertis inom branschen.