Småbolag-logga
Maven_Wireless_logga

Maven Wireless får ytterligare order från holländsk mobiloperatör

Maven Wireless, en ledande leverantör inom trådlösa täckningslösningar och distribuerade antennsystem (DAS), har nyligen tillkännagivit att de har erhållit en följdorder från en av de största mobilnätsoperatörerna i Nederländerna. Detta avtal, värt cirka 10 MSEK, bekräftar Maven Wireless position som en framstående aktör inom telekombranschen. Den holländska mobiloperatören har valt Maven Wireless högeffekts digitala DAS-produkt för att förbättra sin mobiltäckning både i tunnel- och inomhusprojekt.

Maven Wireless: En Innovativ Leverantör inom Telekombranschen

Maven Wireless är känt för sina innovativa lösningar för trådlös täckning och DAS-system. Företaget erbjuder produkter och tjänster som möjliggör kunder att utöka sin trådlösa infrastruktur och förbättra RF-prestanda och dataflöde. Maven Wireless har en stark närvaro över hela världen och har sitt huvudkontor i Kista.

Följdordern från holländsk mobiloperatör

Enligt Fredrik Ekström, VD för Maven Wireless, är följdordern från den holländska mobiloperatören en bekräftelse på företagets framstående position inom telekombranschen. Maven Wireless valdes på grund av deras hållbara DAS-produkt med de lägsta CO2-utsläppen på marknaden. Dessutom var det enkla gränssnittet och möjligheten att enkelt uppgradera till 5G och andra framtida teknologier en avgörande faktor i urvalsprocessen.

”Jag är mycket glad att få förtroendet och ytterligare strategiska affärer med en av de största mobiloperatörerna i världen. Detta är återigen en bekräftelse på att vi har de bästa digitala DAS-produkterna i världen med stöd för 5G och framtida teknologier,” säger Fredrik Ekström, VD för Maven Wireless.

För mer information om Maven Wireless och deras produkter, besök deras officiella hemsida.