Småbolag-logga
Mentice-logo

Mentice får order på simuleringslösningar värd 1,7 MEUR från globalt medtech-företag

Mentice, en världsledande leverantör av simuleringslösningar för bildstyrd intervention inom medicinteknik, meddelade nyligen att de har fått en betydande order på sina simuleringslösningar från ett av världens ledande medicintekniska företag. Detta avtal är en tydlig indikation på Mentices fortsatta tillväxt och framgång inom den medicintekniska industrin.

Det nya avtalet

Det nya avtalet innebär att det globala medtech-företaget kommer att köpa Mentice VIST® simuleringslösningar för totalt 1,7 MEUR. Majoriteten av dessa system kommer att distribueras på de största APAC-marknaderna. Detta är en betydande order för Mentice och visar på förtroendet och efterfrågan för deras simuleringslösningar.

Göran Malmberg, VD för Mentice AB, uttrycker sin glädje över avtalet: ”Detta kontrakt är ytterligare ett bra tecken på vår fortsatta tillväxt inom den medicintekniska industrin. Detta är en betydande order som understryker vårt pågående engagemang, att tillsammans med våra globala medicintekniska kunder, understödja läkares initiativ kring utveckling och införande av nya procedurer och kliniska instrument.”

Fördelarna med Mentice VIST® simuleringslösningar

Mentice VIST® simuleringslösningar är speciellt utvecklade för att ge läkare och sjukvårdspersonal möjlighet att träna och öva på olika medicinska procedurer i en virtuell och realistisk miljö. Genom användningen av avancerad teknik och simuleringsteknik kan läkare förbättra sin skicklighet och öka sin kunskap utan att riskera patienters hälsa och säkerhet.

Simuleringslösningarna från Mentice är anpassningsbara och kan användas för olika medicinska specialiteter och ingrepp. De erbjuder en realistisk och interaktiv upplevelse för användaren, vilket gör det möjligt att träna och utföra komplexa medicinska procedurer i en säker och kontrollerad miljö.

Mentices fortsatta tillväxt inom medicinteknik

Detta avtal är bara ett exempel på Mentices fortsatta tillväxt och framgång inom medicintekniska industrin. Med deras innovativa och avancerade simuleringslösningar har de lyckats etablera sig som en av de ledande aktörerna inom området.

Mentice fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda ännu mer avancerade och effektiva simuleringslösningar till sina kunder. Genom att samarbeta med globala medicintekniska företag och lyssna på läkares behov och önskemål kan Mentice fortsätta att vara en pålitlig partner inom medicinsk utbildning och träning.